Cauzele accidentului mortal de langa Broscarie

Magazin Salajean 16 februarie 2010 0

Cauzele accidentului mortal de langa BroscarieAccidentul mortal avut loc sambata, intre localitatile Pericei si Simleu Silvaniei, la intersectia ce duce catre strandul Broscarie, s-a produs din cauza nerespectarii indicatorului Depasirea Interzisa. Asta reiese din cercetarile efectuate la fata locului de catre politisti.

Accidentul s-a produs sambata, la ora 12:50, cand Nicolae S., de 28 de ani, din Zalau, in timp ce conducea autoturismul, a efectuat o manevra de depasire, in zona de actiune a indicatorului << Depasirea Interzisa >>, a autoturismului condus de Gabor P., de 34 de ani, din Zalau, care efectua viraj la stanga, intrand in coliziune laterala cu acesta, se arata in comunicatul de presa al Politiei Salaj.

In urma impactului, conducatorul auto din autoturismul accidentat a decedat, doi pasageri au fost raniti grav si unul usor, in timp ce, conducatorul auto si un pasager din celalalt autoturism au fost raniti usor.

A derapat cu masina intr-un copac

Un tanar in varsta de 20 de ani, din Ulciug, s-a ales cu o sperietura grozava si cateva rani usoare dupa ce, sambata seara, in jurul orei 23, s-a infipt cu masina intr-un copac de pe marginea drumului ce strabate localitatea Horoatu Cehului. Potrivit datelor Politiei Salaj, accidentul s-a produs pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum alunecos.

In timp ce conducea autoturismul, K. Norbert, intr-o curba la stanga, a derapat si, parasind partea carosabila, a intrat intr-un copac. In urma accidentului, conducatorul auto a fost ranit usor.

Cercetata pentru mai multe furturi

O salajeanca de 26 de ani este cercetata de politisti pentru comiterea, in perioada 21-28 septembrie 2009, a mai multor furturi de bunuri din locuinta lui Ioan A., din Simleu Silvaniei. In urma investigatiilor efectuate, politistii din Simleu Silvaniei au identificat autorul furtului in persoana lui K. Rodica, de 26 ani, din Pusta. Prejudiciul cauzat a insumat 3.000 de lei, politistii reusind sa recupereze 70 la suta din valoarea bunurilor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »