Cautat mort si gasit viu

Magazin Salajean 31 august 2010 0

Pentru ca nu si-au mai vazut vecinul de cateva zile si nici nu mai raspundea la usa, vecinii unui barbat in varsta de 52 de ani, care locuia singur intr-un apartament de bloc din municipiu, au anuntat, duminica dupa-amiaza, autoritatile. La fata locului s-au deplasat pompierii militari, care au avut insa parte de o surpriza cand usa apartamentului a fost deschisa.

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum (ISU) al judetului Salaj au intervenit la un caz mai aparte, in cursul dupa-amiezii de duminica, intr-un cartier din municipiu. Purtatorul de cuvant al ISU Salaj, Lucian Jacodi, a declarat ca pompierii au fost solicitati prin numarul unic de urgenta 112 pentru deblocarea usii unui apartament de bloc din cartierul Dumbrava Nord, dupa ce proprietarul imobilului, un barbat in varsta de 52 de ani, nu a mai fost vazut de locatari de cateva zile.

Detasamentul de Pompieri Zalau a fost solicitat, duminica, in jurul orei 17, sa intervina pentru deblocarea usii unui apartament de bloc din apropierea Liceului de Chimie din municipiu, deoarece proprietarul nu a mai fost vazut de vecini si nici nu raspundea la usa inca de joi, a declarat purtatorul de cuvant. Ajunsi la locuinta barbatului, atat pompierii, cat si vecinii acestuia, au avut parte de o surpriza. Dupa cateva batai in usa apartamentului, aceasta s-a deschis, in fata cadrelor ISU aparand teafar tocmai propietarul presupus mort de catre vecini. Potrivit sursei citate anterior, acesta nu a vrut, pur si simplu, sa paraseasca locuinta si nici sa deschida usa vecinilor sai.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »