Cascadorii de ziua motociclistilor

Magazin Salajean 12 mai 2009 0

Cascadorii de ziua motociclistilor

Pe data de 9 mai 2009 a fost ziua nationala a motociclistilor, dar la Zalau s-a sarbatorit duminica, 10 mai, cum nu s-a mai vazut, printr-un eveniment organizat de clubul local de motociclisti MMC si la care au luat parte peste 100 motociclisti din zona si alte judete.

Spectacolul care a facut parte din aceasta sarbatoare a atras aproximativ 1.500 de spectatori in centrul orasului, unde, in jurul ora 13,00, cascadorul maghiar de talie mondiala Hidi Miki si echipa sa au facut un show de senzatie pe motociclete si ATV intr-un cadru bine organizat, cu blocajul circulatiei si prezenta organelor locale de ordine. Spectacolul plin de adrenalina a fost urmarit cu sufletul la gura de catre spectatorii care nu au mai vazut asa ceva, cascadorul Hidi Miki aratandu-le in cate moduri poate fi folosita o motocicleta si cat de precis poate fi controlata aceasta, majoritatea cascadoriilor fiind, bineinteles, nerecomandate oricui. Demonstratiile s-au incheiat prin spargerea cauciucului motocicletei printr-un burn out, dupa care publicul spectator a putut admira motocicletele parcate ordonat in piata 1 Decembrie 1918, unde blitz-urile erau, bineinteles, in plina actiune.

Tot in cadrul evenimentului s-au mediatizat cateva reguli de siguranta rutiera in trafic, menite sa reduca numarul accidentelor auto in general.

Evenimentul s-a desfasurat in conditii excelente, fara nici un fel de incident nedorit, spre multumirea organizatorilor si a autoritatilor locale implicate.

Publicul spectator, insa, a fost foarte multumit si pe deplin uimit, pe buna dreptate, singura problema fiind insa timpul care a trecut mult prea repede.

Clubul MMC (asociatia Meses Moto Club), cu toate ca are putin peste un an de activitate, nu se afla la prima organizare de evenimente moto, castigand, se pare pe zi ce trece, o imagine tot mai importanta in randul motociclistilor din tara si nu numai. In calendarul organizatoric al MMC se afla inca doua mari evenimente in acest an, unul dintre ele fiind

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »