Casă distrusă de incendiu la Cristolţel

Mihaela Oprea 1 februarie 2013 1
Casă distrusă de incendiu la Cristolţel

Un puternic incendiu a cuprins, joi seara, casa unei familii din localitatea Cristolţel, comuna Surduc, fiind nevoie de intervenţia a două autospeciale ale pompierilor militari pentru stingerea flăcărilor. Intervenţia promptă a echipajelor specializate a dus la limitarea incendiului înainte să se propage la casa vecină.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” al judeţului Sălaj, Lucian Jacodi, a declarat că Secţia de pompieri Jibou a fost solicitată să intervină în data de 31 ianuarie, în jurul orei 19, pentru a stinge un incendiu izbucnit la o locuinţă din localitatea Cristolţel, comuna Surduc. “La faţa locului s-au deplasat imediat pompierii militari care au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă, împiedicând incendiul să se extindă şi la casa vecină. Din primele cercetări rezultă că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, de la jarul căzut din sobă, proprietarul lăsând sursa de încălzire nesupravegheată”, a declarat purtătorul de cuvânt.
Potrivit sursei citate, în incendiu au ars piese de mobilier din locuinţă, aparate electrocasnice şi circa 60 de metri pătraţi de acoperiş.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 1 februarie 2013 at 19:22 - Reply

    daca la fel de bine informati sunt si cei de la comisia europeana ca si purtatorul de cuvant al pompierilor nu ma mir ca a iesit ce a iesit , adica neadevaruri . casa nu era locuita , deci nu a ars mobila si electrocasnice fiindca proprietarul locuia la casa vecina , mobila si electrocasnicele erau mutate in noua casa iar alta casa care sa fie in pericol de incendiu nu se afla in imediata apropiere . tot respectul pentru pompierii care au stins incendiul si un sfat pentru purtatorul de cuvant : un pic mai multa informare nu strica !!!

Lasa un Raspuns »