Caramizi si tencuiala desprinse de pe blocurile din Zalau

Magazin Salajean 30 decembrie 2011 0

Caramizi si tencuiala desprinse de pe blocurile din Zalau Pompierii salajeni au fost solicitati sa intervina, ieri, pentru inlaturarea bucatilor de tencuiala desprinse de pe fatada unui bloc de locuinte din municipiul Zalau. Aceasta a fost cea de-a 13-a interventie din acest an pentru pompierii militari, pentru curatirea fatadelor blocurilor de caramizi si tencuiala ce amenintau siguranta trecatorilor, dar si masinile parcate langa imobile.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum al judetului Salaj, Lucian Jacodi, a declarat ca pompierii zalauani au intervenit la fatada unui imobil din municipiu, situat pe strada Simion Barnutiu. Pompierii militari au indepartat mai multe elemente de constructie, respectiv caramizi si tencuiala desprinse de pe fatada imobilului, in zona etajului cinci. Acestea puneau in pericol, atat viata locatarilor cat si a oamenilor care treceau, fiind o zona aglomerata, a declarat purtatorul de cuvant.

Ultima interventie de acest gen a avut loc la inceputul lunii decembrie, tot in municipiu, dupa ce un locatar din blocul Dalia a sesizat faptul ca mai multe bucati de tencuiala stateau sa cada peste trecatori.

Starea precara a fatadelor blocurilor din municipiu, si nu numai, au facut si o victima in randul trecatorilor. O femeie a fost lovita in cap de o bucata de tencuiala desprinsa de pe un bloc situat pe bulevardul Mihai Viteazul. Femeia a avut nevoie de ingrijiri medicale. Nimeni nu a fost tras la raspundere.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »