Captura de tigari netimbrate in Sarmasag

Magazin Salajean 12 iunie 2009 0

Captura de tigari netimbrate in SarmasagAproape 100 de pachete de tigari netimbrate au fost depistate si confiscate in Sarmasag de o echipa mobila a Directiei Judetene pentru Accize si Operatiuni Vamale (DJAOV) Salaj. Este vorba de 98 de pachete de tigari de diverse marci, cu o valoare de piata evaluata la 336 de lei, care nu aveau aplicate timbre, si nici documente de provenienta.

Potrivit unui comunicat de presa remis de Directia Regionala pentru Accize si Operatiuni Vamale (DRAOV) Cluj, marfa ilegala a fost depistata in urma unor activitati de supraveghere si control a produselor accizabile desfasurate de inspectorii vamali in judetele Salaj si Cluj, pe raza celui de-al doilea judet acestia depistand, intr-un autocar, un pasager care detinea asupra sa 14 pachete de tigari cu timbru de Ucraina, cu o valoare de piata de 98 de lei, peste limita admisa. Si in acest caz, pentru ca proprietarul nu a putut prezenta documentele de provenienta sau dovada introducerii in sistemul de accizare, tigarile au fost confiscate.

Tot in judetul Cluj, in raza sediului DJAOV Cluj, inspectorii vamali au oprit pentru control doua autoutilitare Mercedes Sprinter care transportau colete pe ruta Republica Moldova – Italia, fara a detine documente specifice transportului international de astfel de bunuri, se mai arata in comunicatul DRAOV Cluj. Pentru nereguli, firmele care detineau autoutilitarele au fost amendate cu 500 de lei fiecare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »