Capilnasiu se intalneste cu zalauanii

Magazin Salajean 3 iulie 2007 0

Capilnasiu se intalneste cu zalauaniiPentru a putea prioritiza investitiile in municipiu in functie de nevoile cetatenilor, primarul Zalaului, Radu Capilnasiu, reia programul de intalniri cu locuitorii incepand cu aceasta saptamana. Potrivit unui comunicat de presa, edilul a avut primele discutii directe cu cetatenii in toamna anului 2005, inainte de intocmirea proiectului de buget local. In perioada care va urma, vreau ca intalnirile cu cetatenii sa aiba loc in cat mai multe zone ale orasului, astfel incat zalauanii sa se poata exprima asupra problemelor de interes local. Am observat ca mijloacele de comunicare directa pe care le-am pus la dispozitia cetatenilor – telefon direct, posta, ziar, internet, audiente sunt insuficiente. De aceea am hotarat sa reluam programul intalnirilor, pentru ca locuitorii orasului sa poata avea un dialog direct cu administratia locala, a declarat primarul municipiului.

Prima intalnire din aceasta saptamana va avea loc maine, incepand cu ora 18, in cartierul Dumbrava Nord, strada Iuliu Coroianu, in parcarea de langa blocul B2-B4.

Locuitorii Zalaului vor fi instiintati asupra datei si a locului de desfasurare a intalnirilor cu primarul Capilnasiu prin presa si afisaj stradal.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »