Caloriferele de la Colegiul Tehnic API din Zalau, la mare cautare

Magazin Salajean 9 decembrie 2011 0

Politistii locali au identificat, in urma cu cateva zile, un tanar care transporta doua calorifere de fier in zona complexului Scala din municipiul Zalau. Neputand justifica provenienta acestora, acesta a recunoscut, in cele din urma, ca a sustras caloriferele din incinta Colegiului Tehnic Alexandru Papiu-Ilarian (API) Zalau. La sfarsitul lunii octombrie, politistii au prins alti doi suspecti cu patru calorifere furate din aceeasi unitate de invatamant.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Locale Zalau, Lucian Trif, suspectul, Dorin V. E., in varsta de 23 de ani, a sustras caloriferele profitand ca la Colegiul Tehnic API Zalau se executa lucrari de renovare a institutiei. Acesta a fost predat organelor de politie pentru continuarea cercetarilor sub aspectul savarsirii de furt calificat

In data de 31 octombrie, politistii zalauani au surprins doi tineri, de 23 si 24 de ani, in timp ce transportau pe o strada din municipiu patru calorifere din fonta. In urma cercetarilor, acestia au recunoscut ca au furat caloriferele dintr-un corp de cladire aflat in renovare al colegiului mentionat anterior. Pe numele celor doi au fost intocmite dosare de cercetare penala pentru furt calificat.

In ambele cazuri, bunurile au fost recuperate si predate pagubitului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »