Călin Forţ conduce provizoriu Transurbisul

Andreea Vilcovschi 26 octombrie 2012 4
Călin Forţ conduce provizoriu Transurbisul

Membrii Consiliului de Administraţie al Transurbis, întruniţi joi, 25 octombrie, au decis ca actualul director tehnic al operatorului de transport în comun, Călin Forţ, să preia frâiele societăţii până la numirea unui nou director general. Desemnarea lui Forţ este justificată, susţine Paul Maghiu, purtătorul de cuvânt al Transurbis, de experienţa directorului în cadrul societăţii. Cu toate acestea, interimarul va avea atribuţii de conducere limitate. Forţ este secretarul organizaţiei municipale a PSD Zalău şi ocupă funcţia de director tehnic din 2008.

Decizia Consiliului de Administraţie vine după ce mandatul fostului director, Ionel Mureşan, a expirat vineri, 26 octombrie.

Potrivit lui Paul Maghiu, procedurile pentru selectarea şi numirea unui nou director general vor demara în aceste zile. Surse neoficiale afirmă că Dan Ruzici, în prezent director tehnic al Citadin, ar fi favorit în cursa pentru şefia operatorului de transport în comun.

Comentarii

comments

4 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Anonim 26 octombrie 2012 at 18:28 - Reply

  ruzici e finutul primarului. ha ha ha

 2. IOAN DUSCAS 26 octombrie 2012 at 18:33 - Reply

  PUTE DE LA O POSHTA A COMPETENTZE PRIN ZALAUL ASTA KAPUSHAT DE DOI NEMERNICI !

 3. hyurdau 27 octombrie 2012 at 20:20 - Reply

  penibila formatie!

 4. SEMACCA 27 octombrie 2012 at 21:37 - Reply

  Mai Dushkash……..
  Estii tare mai baiatule!De politicieniii ca tine avem nevoie!
  Candidiaza sa te alegem!
  Iesti pe subiect totdiauna si intranzigent si fara friica!
  Bravo mai Dushkash!
  Ai o figura hotarita si iesti un tip carizmatik!

Lasa un Raspuns »