Cadavru mâncat de animale, găsit pe Meseş

În timpul unei inspecţii de fond derulate marţi, într-o pădure de pe raza comunei Treznea, trei pădurari au găsit în vârful Meseşului, într-o zonă extrem de greu accesibilă, cadavrul unui bărbat. Oamenii i-au alertat atât pe reprezentanţii autorităţilor legale, cât şi pe oamenii legii, aceştia din urmă demarând cercetările.
După cum ne-a declarat primarul din Treznea, Emanoil Stanciu, bărbatul era îmbrăcat doar într-o pijama, iar în picioare purta nişte bocanci. „Aş zice că se afla în pădure de cel puţin o lună, pentru că intrase deja în stare de putrefacţie. Îi lipsea un picior, cel mai probabil fiind mâncat de animale. Avea muşcături şi în zona şoldului. Se vedea că fusese târât de animale, posibil de vulpi”, a precizat edilul din Treznea.
Cadavrul găsit pe Meseş ar putea fi al bărbatului în vârstă de 58 de ani dispărut în 30 septembrie din Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, unde era internat. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sălaj, Marinel Galoş a plecat din unitatea medicală îmbrăcat numai într-o pijama, fără a mai ajunge la domiciliul său din Zimbor. Acesta fusese transferat la Spitalul din Zalău în 25 septembrie, pentru a fi ţinut sub observaţie, după ce fusese supus unei operaţii la Spitalul din Târgu Mureş. Bărbatul vorbea greoi şi era dezorientat temporo-spaţial.

Alte articole

One Thought to “Cadavru mâncat de animale, găsit pe Meseş”

  1. eu

    Am ajuns niste nepasatori! Cum a fost posibil ca un om dezorientat temporo-spatial sa iasa din spital, sa cutreiere orasul in pijama si sa ajunga pana in fundul padurii Mesesului, fara ca nimeni sa-l intrebe ceva sau sa sesizeze politia.

Leave a Comment