Cad cărămizi în capetele zălăuanilor!

Mihaela Oprea 10 ianuarie 2013 1
Cad cărămizi în capetele zălăuanilor!

Blocurile de locuinţe din municipiu, care nu au mai fost reabilitate încă de când au fost construite, continuă să reprezinte un pericol pentru vieţile zălăuanilor. De nenumărate ori, pompierii militari au fost solicitaţi să înlăture bucăţile de tencuială desprinse de pe faţada blocurilor, stând să cadă peste trecători. Starea de degradare a construcţiilor pare să fi avansat, întrucât, în cursul zilei de joi, echipajele au fost solicitate să îndepărteze cărămizi de pe un bloc din oraş.
“În această dimineaţă, la ora 9.39, Detaşamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină pentru a înlătura elemente de construcţie de la balconul etajului patru al unui imobil de pe bulevardul Mihai Viteazu din municipiu. Pompierii militari ajunşi la faţa locului au intervenit cu ajutorul autoscării şi au desprins mai multe cărămizi aproape desprinse de pe structura balconului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” al judeţului Sălaj.
Potrivit sursei citate, elementele de construcţie ameninţau viaţa locatarilor şi puteau produce pagube la autoturismele parcate lângă imobil. Incidente de genul au avut loc în municipiu, o femeie fiind rănită de o bucată de tencuială desprinsă de pe faţada unui bloc de locuinţe din zona Perla. De asemenea, mai multe autoturisme şi panouri publicitare au fost avariate din cauza elementelor de construcţii căzute de pe faţadele şi acoperişurile blocurilor.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Zălăuan 10 ianuarie 2013 at 13:22 - Reply

    Ştia ce spune Nicu Ceauşescu, atunci a spus că “revoluţionarii” nu vor reuşi nici să zugrăvească blocurile construite de taică-său.

Lasa un Raspuns »