Bursa locurilor de munca

Magazin Salajean 11 decembrie 2006 0

Bursa locurilor de muncaAgentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Salaj a organizat in cursul zilei de vineri, 8 decembrie a.c., bursa locurilor de munca pentru tinerii care parasesc sistemul de protectie a copilului.

Mircea Pop, directorul executiv al AJOFM Salaj, ne-a informat ca, din cei 35 de agenti economici contactati, au participat doar sase, acestia oferind 61 de locuri de munca. La bursa au participat 46 de persoane, din care 28 din randul tinerilor care parasesc sistemul de protectie a copilului, trei dintre acestia din urma facand parte din categoria persoanelor cu handicap.

Totodata, angajatorii prezenti au selectat 12 persoane in vederea incadrarii in munca, din care, 11 tineri care parasesc sistemul de protectie a copilului, iar unul din randul persoanelor cu handicap.

Mentionam ca aceasta editie a fost ultima bursa din acest an, urmand ca AJOFM Salaj sa organizeze, in a doua parte a lunii ianuarie 2007, o bursa pentru selectarea fotei de munca necesara la constructia autostrazii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »