Bombe active gasite la un depozit de fier vechi

Magazin Salajean 6 martie 2012 0

Bombe active gasite la un depozit de fier vechiDoua elemente de munitie neexplodata, deosebit de periculoase, au fost descoperite sambata, intr-un centru de colectare a fierului vechi din Sanmihaiu Almasului. Lucratorii din zona au sunat imediat la numarului unic de urgenta 112.

Potrivit informatiilor furnizate de purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum al judetului Salaj, Lucian Jacodi, echipa pirotehnica s-a deplasat sambata, in jurul amiezii, pentru ridicarea munitiei descoperita in centrul de colectare a fierului vechi. Ajunsi la fata locului, pirotehnistii au descoperit un proiectil de artilerie de calibru 152 de milimetri si o bomba aruncator de calibru 60 milimetri. Cele doua elemente de munitie au fost ridicate si transportate in conditii de siguranta la un depozit al unitatii, ne-a declarat purtatorul de cuvant.

Potrivit sursei citate, cetatenii sunt rugati ca, la gasirea unor elemente de munitie neexplodate, sa anunte cel mai apropiat organ de politie sau ISU Salaj la numarul de telefon 112, fara a le atinge ori a schimba pozitia acestora.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »