Bomba in comuna salajeana Babeni

Magazin Salajean 21 mai 2007 0

O echipa de specialisti din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Porolissum Salaj condusa de col. Nicu Bogdan, a fost solicitata la mijlocul saptamanii trecute pentru ridicarea, transportul si depozitarea unui element de munitie neexplodat, de calibrul 76 milimetri. Acesta a fost gasit de catre Ioan P. din comuna Babeni, in gradina casei, in timp ce executa lucrari agricole.

Pompierii recomanda cetatenilor ca, la gasirea unor astfel de elemente, sa anunte cel mai apropiat organ de politie sau ISU, la numarul de telefon 112, fara sa le atinga sau sa schimbe pozitia acestora.

Tot in cursul zilei de 17 mai, pompierii militari din cadrul ISU au intervenit, cu doua autospeciale, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament situat pe strada Porolissum din municipiul Zalau.

Focul a avut drept cauza efectul termic, proprietara Aurora O. uitand termoplonjonul (aparatul de incalzit apa) in priza. Flacarile au mistuit un scaun si articole din masa plastica, dar pompierii militari au reusit sa salveze bunuri in valoare de 60.000 lei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »