Blocat în maşina răsturnată sub pod

Magazin Salajean 29 iunie 2011 0

Blocat în maşina răsturnată sub podTrei bărbaţi cu vârste cuprinse între 40 şi 42 de ani, din judeţul Maramureş, au fost răniţi într-un accident de circulaţie produs, ieri dimineaţă, pe raza localităţii Dăbâceni, comuna Ileanda. Unul dintre pasagerii maşinii a rămas prins între fiarele contorsionate ale maşinii, fiind nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare pentru eliberarea acestuia.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, declară că, din primele cercetări, accidentul s-a petrecut din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Un maramureşean, Florin B. în vârstă de 40 de ani, se afla la volanul autoturismului proprietate personală marca Fiat Punto şi, deşi carosabilul era umed, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi nu a respectat semnificaţia indicatoarelor rutiere de semnalizare temporară a lucrărilor de construcţie a podeţelor. Drumul fiind îngustat, circulaţia se desfăşura pe o singură bandă de mers, iar şoferul nu a mai reuşit să se redreseze la timp, a intrat pe contrasens şi s-a răsturnat în şanţul din dreapta drumului, în direcţia de mers, a declarat purtătorul de cuvânt.

Doi dintre răniţi au ieşit din autoturismul răsturnat, unul dintre pasageri rămânând, însă, prins între fiarele maşinii. Din declaraţiile purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj, pompierii de la Garda de intervenţie Ileanda au fost solicitaţi să intervină, ieri dimineaţă, la ora 8.45, pentru a descarcera o persoană prinsă între fiarele contorsionate, în urma unui accident de circulaţie petrecut pe drumul E 58 la km95+600. Conducătorul unui autoturism a pierdut controlul volanului răsturnându-se la un capăt de pod în valea Dăbâceni. În autoturism se aflau trei persoane, de sex masculin, şoferul în vârstă de 40 de ani, şi doi pasageri, ambii în vârstă de 42 de ani. La sosirea pompierilor militari, un pasager era încarcerat pe bancheta din spate a autoturismului, acesta fiind eliberat şi predat Serviciului de Ambulanţă, a precizat Jacodi.

Conducătorul auto şi un pasager au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Maramureş pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »