Bihorean prins cu numere lituaniene false in Salaj

Magazin Salajean 21 ianuarie 2011 0

Bihorean prins cu numere lituaniene false in Salaj

Un bihorean in varsta de 40 de ani risca sa ajunga la inchisoare, dupa ce politistii salajeni l-au prins in trafic, marti dupa-amiaza, in timp ce conducea printr-o localitate din judetul Salaj un autoturism cu numele false de inmatriculare.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Maria Cristea, a declarat ca soferul a fost oprit in trafic de catre politisti pentru un control de rutina. Un barbat in varsta de 40 de ani, din judetul Bihor, s-a ales cu un dosar de cercetare penala pentru savarsirea infractiunii prevazute de OUG 195/2002, dupa ce a fost surprins in trafic, marti dupa-amiaza, de catre politistii Postului de Politie Sarmasag, in timp ce conducea autoturismul cu numere de inmatriculare eliberate de autoritatile lituaniene, pe raza localitatii Ilisua. Insa, in urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit ca autovehiculul era neinmatriculat si numerele de inmatriculare erau false, a declarat purtatorul de cuvant.

Potrivit sursei citate, pe numele barbatului politistii au intocmit dosar de cercetare penala pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neinmatriculat si cu numar fals de inmatriculare, fapta prevazuta de articolul 85, aliniatul 1 si 2, din OUG 195/2002, privind circulatia pe drumurile publice. Soferul risca astfel o pedeapsa cu inchisoarea de la unu la cinci ani.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »