Biciclist accidentat… din cauza alcoolului

Mihaela Oprea 13 august 2012 0
Biciclist accidentat… din cauza alcoolului

Un şimleuan în vârstă de 54 de ani a ajuns în spital, sâmbătă dimineaţa, după ce a căzut cu bicicleta pe o stradă din oraş. Demarând cercetările, poliţiştii au ajuns la concluzia că unicul vinovat de producerea accidentului este chiar bărbatul care, ameţit de alcool, a căzut în şanţ, suferind leziuni grave.
Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii IPJ Sălaj, Gheorghe T. a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând o concentraţie alcoolică de 0,85 miligrame per litru de alcool pur în aerul expirat. În urma impactului, biciclistul a suferit leziuni grave, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, Codruţa Puşcaş, ne-a declarat că bărbatul a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor prezentând un traumatism cranio-cerebral, o fractură de claviculă şi escoriaţii la nivelul corpului. După ce a fost tratat în Urgenţă, biciclistul a fost transferat la Spitalul orăşenesc Şimleu Silvaniei, unde va mai rămâne sub supravegherea medicilor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »