Bestia care si-a violat mama ramane in arest

Magazin Salajean 9 martie 2012 0

Bestia care si-a violat mama ramane in arestBarbatul in varsta de 38 de ani, din localitatea Aleusd, comuna Halmasd, care la inceputul lunii decembrie a anului trecut si-a violat mama, ramane in arest. Tribunalul Salaj a respins, in zilei de miercuri, recursul inaintat de inculpat impotriva deciziei date de Judecatoria Simleu Silvaniei de arestare preventiva.

Potrivit solutiei date de instanta salajeana, inculpatul Dumitru Viorel L., de 38 de ani, va ramane in arest preventiv pentru savarsirea infractiunii de viol. Sentinta data nu este cu drept de apel.

Reamintim ca socanta intamplare a avut loc in seara zilei de 7 decembrie, dupa o cearta intre mama si fiul acesteia. Amenintand-o, barbatul Dumitru Viorel L. s-a napustit asupra mamei sale, Sofia, si, tinandu-i astupata gura cu palma, ca nu cumva sa poata chema ajutor, a violat-o. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Tincuta Dumuta, ne-a declarat ca, in urmatoarea zi producerii faptei, femeia a sunat la politie. Politia a fost sesizata de o femeie in varsta de 60 de ani, din localitatea Aleusd, ca fiul ei, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice, folosind amenintari si violenta, a obligat-o sa intretina un raport sexual normal cu aceasta, a declarat purtatorul de cuvant. Potrivit sursei citate, in data de 9 decembrie, barbatul in varsta de 38 de ani a fost arestat si prezentat instantei cu propunerea de arestare preventiva pentru incest si viol. In aceeasi zi, magistratii Judecatoriei Simleu Silvaniei au emis pe numele barbatului un mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 29 de zile.

In data de 30 decembrie, barbatul a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunii de viol. In cursul zilei de ieri, judecatorii au verificat masura arestarii preventive a inculpatului. In cauza, s-a decis mentinerea masurii arestului preventiv in cazul inculpatului acuzat de viol, ne-a declarat Maria Man, grefier in cadrul Judecatoriei Simleu Silvaniei.

Femeia si fiul acestuia locuiau singuri in casa, dupa ce sotul acesteia a decedat. Satenii spun despre acestia ca provin dintr-o familie dezorganizata.

In prezent, Dumitru Viorel L. se afla in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Salaj. Daca va fi gasit vinovat, acesta risca sa stea pana la 18 ani dupa gratii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »