Bebeluş de trei săptămâni, decedat în Urgenţă

Magazin Salajean 20 mai 2011 0

Bebeluş de trei săptămâni, decedat în Urgenţă

Un bebeluş de doar trei săptămâni s-a stins din viaţă, marţi după-amiază, în Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, după ce a intrat în stop cardio-respirator. Copilul a fost adus în stare gravă la spital de mama sa, dar, în ciuda eforturilor medicilor, nu a putut fi salvat. Un nou-născut în vârstă de trei săptămâni a fost adus marţi, la ora 15.13, la UPU, în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevrele de resuscitare, însă, în ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, la ora 17.25 a fost constatat decesul. Diagnosticul a fost stop cardio-respirator neresuscitabil, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii spitaliceşti menţionate, Codruţa Puşcaş.

Reprezentanţii spitalului au sesizat în acest caz organele de poliţie pentru efectuarea cercetărilor. În data de 17 mai, la ora 17.30, reprezentanţii spitalului ne-au sesizat că la Unitatea de Primire a Urgenţelor a fost adus, de către mama sa, un băiat nou-născut, E.A., din Zalău, aflat în stare gravă. La scurt timp, a fost constatat decesul lui. Victima nu prezenta urme de violenţă. Cadavrul a fost transferat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Maria Cristea.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili împrejurările şi cauzele decesului băieţelului de numai trei săptămâni.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »