Beat sau fara permis, dar sigur cu dosar penal

Magazin Salajean 22 mai 2012 0

Beat sau fara permis, dar sigur cu dosar penalPatru conducatori auto, cu varste cuprinse intre 23 si 43 de ani, s-au ales cu dosare de cercetare penala, dupa ce au fost opriti in trafic, la finele saptamanii trecute, de politistii rutieri salajeni. Asta, fie din cauza ca soferii se aflau sub influenta bauturilor alcoolice, fie nu aveau permise de conducere.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, in noaptea vineri spre sambata, politistii Sectiei de Politie Rurala Sarmasag l-au identificat pe E. Gyula, de 27 de ani, din Maeriste, care conducea pe DJ 105, prin localitatea Giurtelecu Simleului, un autoturism inmatriculat in Franta, fara a poseda permis de conducere. In cauza s-au intocmit acte premergatoare inceperii urmaririi penale pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere.

Sambata, in jurul orei 6, politistii rutieri din cadrul politiei municipale l-au identificat in trafic pe Ciprian B., de 27 de ani, din Chiesd, care a condus un autoturism pe bulevardul Mihai Viteazul din Zalau, fara a avea permis de conducere si cu o imbibatie alcoolica de 0,78 miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat. Au fost intocmite acte premergatoare inceperii urmaririi penale pentru savarsirea infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica peste limita legala si fara a poseda permis de conducere.

Un alt sofer Dan B., de 23 de ani, din Coroieni, judetul Maramures, a fost identificat in trafic, duminica dimineata, de catre politistii Sectiei de Politie Rurala Ileanda, avand o imbibatie alcoolica de 0,66 de miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat. S-au recoltat probe biologice de sange si s-au intocmit acte premergatoare inceperii urmaririi penale pentru savarsirea infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica peste limita legala.

In aceeasi zi, la ora 14.25, aceiasi politisti l-au oprit in trafic, pe DN 1C, pe raza localitatii Barsaul Mare, pe Radu S., in varsta de 43 de ani, din Catcau, judetul Cluj, care conducea un autoturism avand dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice suspendat din data de 26 martie anul curent. S-au intocmit actele premergatoare inceperii urmaririi penale pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendata.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »