Beat la volan, un clujean a avariat două autoturisme

Mihaela Oprea 27 septembrie 2012 0
Beat la volan, un clujean a avariat două autoturisme

Un clujean în vârstă de 41 de ani este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz de recoltare de probe biologice, după ce miercuri, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Bălan, a fost oprit în trafic de către poliţiştii din Hida. Pe lângă faptul că nu a vrut să facă testul de alcoolemie, şoferul este suspect că a lovit două autoturisme parcate în faţa localului unde a consumat băuturi alcoolice.
Potrivit unei informaţii de presă remisă de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj, poliţiştii din Hida au fost sesizaţi miercuri, de către Gavril T., din Bălan, care a reclamat faptul că un conducător auto i-a tamponat autoturismul. “La faţa locului, poliţiştii l-au identificat pe conducătorul auto vinovat de tamponare, în persoana lui Claudiu C., în vârstă de 41 de ani, din Cluj-Napoca. Din primele cercetări a rezultat că, după ce a ieşit dintr-un local de alimentaţi public din localitate, clujeanul s-a urcat la volanul autoturismului său şi a lovit două maşini ce erau parcate în faţa localului”, se arată în informaţia de presă.
Potrivit aceleaşi surse, la solicitarea poliţiştilor, acesta a refuzat atat testarea cu aparatul alcooltest, cât şi recoltarea de probe biologice. Pe numele clujeanului au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru refuz de recoltare de probe biologice.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »