Beţivi grămadă la Urgenţă

Magazin Salajean 19 aprilie 2011 0

Beţivi grămadă la Urgenţă

Peste 350 de sălăjeni au ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Sălaj, în week-end, cele mai multe cazuri – 73 -fiind plăgi, fracturi, entorse şi politrauatisme, se arată într-un comunicat de presă remis, ieri, de unitatea spitalicească respectivă.

Pe lângă aceste cazuri, alte 26 de persoane au ajuns la UPU cu hipertensiune arterială, în timp ce alţi 21 de sălăjeni au primit tratament împotriva afecţiunilor gastrointestinale, fiind depistaţi cu gastrite, enterocolite şi gastroenterocolite.

Medicii au mai tratat trei cazuri de colică abdominală şi alte trei de colică biliară, iar 17 gravide au avut nevoie de ajutor specializat pentru a aduce pe lume bebeluşi. Week-endul a fost marcat şi de prezenţa a şapte sălăjeni care au ţinut să bea peste măsură, ajungând, în final, în stare de ebrietate la Urgenţă, în timp ce opt cazuri au fost aduse la UPU cu răni după ce au fost implicate în accidente rutiere şi agresiuni. Din totalul de 354 de cazuri, medicii au dispus internarea pentru 93 de pacienţi.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »