Baut, fara permis si cu numere false in trafic

Magazin Salajean 15 noiembrie 2010 0

Baut, fara permis si cu numere false in traficTrei soferi salajeni s-au ales cu dosare de cercetare penala, saptamana trecuta, dupa ce politistii i-au prins incalcand normele Codului Rutier pe drumurile judetului. Unul dintre conducatorii auto, un tanar de 28 de ani, din Simleu Silvaniei, este cercetat de politisti pentru savarsirea infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat si cu numar fals de inmatriculare. Respectivul a fost surprins in trafic, joi dimineata, de catre politistii Biroului Rutier din cadrul Politiei Municipale, conducand autoturismul pe bulevardul Mihai Viteazul din Zalau, cu autorizatia de circulatie provizorie expirata.

In aceeasi dimineata, in timpul activitatilor de control si supraveghere a traficului rutier, politistii Postului de Politie Napradea au oprit in trafic un zalauan de 19 ani, care conducea motocicleta pe raza localitatilor Jibou si Somes-Odorhei. In urma cercetarilor, politistii au constatat ca motociclistul nu avea permis de conducere corespunzator categoriei din care face parte vehiculul condus. Pe numele tanarului s-a intocmit dosar de cercetare penala pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui autovehicul cu permis de conducere necorespunzator categoriei din care face parte autovehiculul condus, fapta prevazuta de OUG195/2002, privind circulatia pe drumurile publice.

Alt curajos, in varsta de 54 de ani, a fost depistat in dimineata cu pricina, de catre politistii simleuani, in timp ce conducea autoturismul pe strada Partizanilor, din Simleu Silvaniei, cu o imbibatie alcoolica de 0,61 de miligrame/litru de alcool pur in aerul expirat. Bravul a fost condus la Spitalul Orasenesc Simleu Silvaniei, unde i s-au recoltat probe biologice. Pe numele barbatului politistii au intocmit dosar de cercetare penala, sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica peste limita legala.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »