Batut in fata spitalului

Magazin Salajean 10 octombrie 2008 0

Batut in fata spitaluluiUn barbat din Zalau a fost luat la bataie, culmea, chiar in fata Spitalului Judetean de Urgenta din localitate. Asa cum precizeaza locotenentul Bolfa Cristian, ofiter relatii publice al jandarmilor salajeni, marti, in jurul orei 22.00, o patrula din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj, in timp ce se afla in executarea unei misiuni specifice in Zalau, a fost sesizata de catre N. F. cu privire la faptul ca, in timp ce se afla in statia de autobuz din fata Spitalului Judetean de Urgenta Zalau, a fost agresat fizic, fiind lovit cu pumnul in zona fetei.

In urma verificarilor efectuate, jandarmii l-au identificat rapid pe agresor ca fiind M. Andrei, in varsta de 19 ani, tot din Zalau, ce a lovit partea vatamata in urma unui conflict spontan. Victima s-a deplasat la urgenta Spitalului Judetean Zalau, unde a primit ingrijiri medicale.

In cauza, pe numele faptuitorului, jandarmii au intocmit actele premergatoare de constatare a infractiunii de lovire si alte violente. Dosarul cu actele de constatare a infractiunii, urmeaza a fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »