Batut crunt de trei jibouani

Magazin Salajean 18 ianuarie 2012 0

Trei jibouani sunt cercetati pentru savarsirea infractiunii de lovire si alte violente, dupa ce au fost reclamati ca au batut un alt barbat aflat intr-un bar din localitate. La fata locului au fost solicitati jandarmii care au inceput cercetarile in acest caz.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj, Isaia Micle, a declarat ca un echipaj de jandarmi care executa misiuni specifice in orasul Jibou a fost sesizat luni, in jurul orei 12, de catre un barbat care reclama faptul ca a fost agresat de trei persoane. In urma verificarilor efectuate de jandarmi pentru stabilirea imprejurarilor in care a fost comisa fapta, au fost identificati L.C., de 27 de ani, L.G., de 24 de ani, si L.D., de 48 de ani, toti avand domiciliul in localitatea Jibou. Acestia, aflandu-se in fata unui local de pe strada Garoafelor, fiind nemultumiti de reprosurile pe care partea vatamata le-a adresat cu privire la nerestituirea unor sume de bani, i-au aplicat acestuia mai multe lovituri cu pumnii si picioarele in zona fetei si a corpului, a declarat purtatorul de cuvant.

In cauza, pe numele faptuitorilor, jandarmii au intocmit actele de constatare a infractiunii de lovire si alte violente, fapta prevazuta si sanctionata de art. 180 C. Penal.

Dosarul cu actele de constatare a infractiunii urmeaza a fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Jibou in vederea continuarii cercetarilor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »