Batut crunt de trei barbati beti

Magazin Salajean 10 ianuarie 2012 0

Batut crunt de trei barbati betiTrei barbati din localitatea Mirsid sunt cercetati pentru infractiuni de lovire si alte violente, dupa ce in noaptea de sambata spre duminica, aflandu-se intr-un bar din sat, au agresat un alt barbat aflat in local. Din cercetarile efectuate de jandarmi, agresorii se aflau sub influenta bauturilor alcoolice.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj, Micle Isaia, a declarat ca dispeceratul unitatii a fost sesizat telefonic duminica, in jurul orei 2, de catre o persoana de sex masculin, despre faptul ca in incinta unui bar de pe raza localitatii Mirsid a avut loc o altercatie, o persoana fiind agresata fizic. La fata locului s-a deplasat de urgenta grupa de interventie. In urma cercetarilor efectuate pentru stabilirea imprejurarilor in care a fost comisa fapta, a constatat faptul ca trei barbati cu varste cuprinse intre 27 si 34 de ani, toti avand domiciliul in localitatea Mirsid, pe fondul unui conflict spontan generat de consumul de bauturi alcoolice, l-au agresat fizic pe numitul C. A., din localitatea Popeni, lovindu-l cu pumnii si cu picioarele in zona capului si a corpului, a declarat purtatorul de cuvant.

In cauza, pe numele faptuitorilor, jandarmii au intocmit actele de constatare a infractiunii de lovire si alte violente, fapta prevazuta si sanctionata de art. 180 C. Penal. Dosarul cu actele de constatare a infractiunii urmeaza a fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Zalau, in vederea continuarii cercetarilor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »