Batran de 80 de ani, pradat pe strada

Magazin Salajean 21 octombrie 2010 0

Batran de 80 de ani, pradat pe strada

Un tanar in varsta de 24 de ani, din Jibou, risca sa stea cel putin cinci ani dupa gratii pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, dupa ce marti dupa-amiaza a furat unui batran in varsta de 80 de ani, care se afla pe o strada din localitate, suma de 1.100 de lei. Pagubitul a anuntat imediat autoritatile care au inceput cercetarile pentru identificarea si prinderea autorului.

Purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Maria Cristea, a declarat ca autorul a fost prins la scurt timp de la sesizarea faptei. Varstnicul de 80 de ani, din comuna Letca, a anuntat autoritatile despre faptul ca, in timp ce se afla pe strada 1 Mai, din Jibou, un tanar i-a sustras suma de 1.100 de lei. In scurt timp de la cercetari, o patrula mixta formata din politisti de siguranta publica la Politia Orasului Jibou si jandarmi au reusit identificarea si prinderea autorului, a declarat Cristea.

Potrivit sursei citate, prejudiciul a fost recuperat in totalitate si predat partii vatamate. In prezent, autorul furtului este cercetat in stare de libertate pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, fapta prevazuta de articolul 209 Cod Penal.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »