Bătaie surprinsă de camerele de supraveghere din parc

Mihaela Oprea 7 august 2012 0
Bătaie surprinsă de camerele de supraveghere din parc

Un zălăuan în vârstă de 47 de ani, care asigura paza materialelor şi utilajelor din Parcul Central Municipal, a ajuns în spital în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a fost atacat cu o bâtă de către un bărbat. Omul abia a reuşit să sune la numărul unic de urgenţă, moment în care a fost lovit de agresor. Întreaga scenă a fost înregistrată de camerele de supraveghere amplasate în incinta parcului.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, Isaia Micle, ne-a declarat că dispeceratul unităţii a fost sesizat în noaptea de sâmbără spre duminică, în jurul ore 1.30, de către un cetăţean care asigura paza în parcul central că a fost agresată de către o persoană necunoscută. “Echipajul de jandarmi s-a deplasat imediat la faţa locului, demarând cercetările în cauză pentru identificarea persoanei care l-a agresat pe paznic. Acesta a fost atacat cu o bâtă şi a fost lovit în zona umărului stâng, suferind o fractură”, a declarat Isaia Micle.
Rănitul a fost transportat de un echipaj SMURD la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Nu a durat mult până ce oamenii legii au ajuns la agresor. Întregul incident a fost văzut de agentul care executa serviciul de permanenţă la dispeceratul Poliţiei Locale Zalău. Acesta a observat pe imaginile transmise de camerele de supraveghere altercaţia între un grup de tineri şi persoana care executa paza materialelor şi lucrărilor efectuate în scopul reabilitării parcului. “În urma conflictului a rezultat vătămarea corporală a persoanei care executa serviciul de pază în zona bărăcilor amplasate pe durata lucrărilor din parc. După vizionarea înregistrării, poliţiştii locali l-au recunoscut pe agresor ca fiind Eugen V., de 32 de ani, din Zalău”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Zalău, Lucian Trif.
Pe numele agresorului, jandarmii au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »