Bataie in plina strada, in Zalau

Magazin Salajean 19 martie 2010 0

Bataie in plina strada, in Zalau

Pumni, geamuri sparte si amenintari cu moartea – asta dupa ce mai multe persoane de etnie roma s-au luat la harta, ieri, dupa-amiaza, in statia de autobuz din zona Autogarii din municipiu. Martorii prezenti la fata locului ne-au spus ca vreo sase femei si patru barbati de etnie roma s-au batut, si-au adus injurii, au spart geamurile autobuzului din statie, precum si vitrina unui magazin din zona.

Tocmai am oprit autobuzul in statie, cand am vazut agitatie in zona. N-am stiut ce se intampla, am auzit doar ca se sparg geamurile. In momentul urmator, a venit la mine un tigan, care m-a amenintat ca daca nu deschid usile, sparge toate geamurile autobuzului. Dupa ce le-am deschis, cativa tigani au coborat din autobuz si s-au luat de bataie, ne-a spus soferul autobuzului cu pricina.

Politistii prezenti la fata locului nu ne-au putut relata ce s-a intamplat, urmand sa stabileasca imprejurarile in care au avut loc evenimentele, la Sectia de Politie, unde au fost duse persoanele implicate in scandal. Vom reveni cu amanunte in editia de luni.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »