Bataie cu sabii la discoteca din Sag

Magazin Salajean 9 ianuarie 2012 0

Bataie cu sabii la discoteca din SagUn scandal monstru iscat intre doua grupuri de tineri la discoteca din localitatea Sag, in noaptea de luni spre marti, s-a transformat intr-o bataie cu sabii si alte arme albe. Pana la interventia fortelor de ordine, membrii uneia dintre grupari s-au facut nevazuti. Politistii ii cauta pe suspecti in baza inregistrarilor surprise de camera video de supraveghere amplasata in local.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Tincuta Dumuta, ne-a declarat, vineri, ca politia a fost sesizata in noaptea de 2 spre 3 ianuarie, prin numarul unic de urgenta 112, despre faptul ca la discoteca din Sag s-a produs un scandal. La fata locului s-au deplasat lucratorii din cadrul Sectiei de Politie Rurala Nr.6 Crasna, care au constatat ca scandalul a avut loc intre doua grupuri, unul din municipiul Zalau si celalalt din comuna Cizer. Pana la sosirea fortelor de ordine, o parte din tinerii implicati in scandal au plecat, a declarat purtatorul de cuvant. Continuand investigatiile, politistii au gasit in incinta discotecii o sabie confectionata artizanal. Potrivit sursei citate anterior, arma a fost ridicata in vederea confiscarii de oamenii legii. Aceasta apartine gruparii zalauanilor, care aveau asupra lor mai multe arme albe. Totodata, politistii au ridicat inregistrarile video de la camera de supraveghere amplasata in local. In baza imaginilor inregistrate, vor fi identificati tinerii implicati in altercatie, a precizat Tincuta Dumuta.

In ziua urmatoare scandalului, un tanar din Cizer, ranit in scandalul produs la discoteca, s-a deplasat la politie pentru depunerea unei plangeri. Asteptam ca tanarul sa depuna si certificatul medico-legal. In baza documentului respectiv, se va intocmi un dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire, a afirmat purtatorul de cuvant.

Politistii continua cercetarile pentru stabilirea cauzelor si imprejurarilor in care s-au produs faptele. A fost intocmit un dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri si port si folosire fara drept a unei arme albe.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »