Barmanul din gara Zalău şi-a înscenat tâlhăria

Flavia Pintea 25 aprilie 2013 0
Barmanul din gara Zalău şi-a înscenat tâlhăria

Raul G., barmanul unui local din incinta staţiei CF Zalău, care a susţinut sâmbătă, 20 aprilie, că a fost jefuit, a înscenat de fapt tâlhăria. La această concluzie au ajuns poliţiştii sălăjeni în urma cercetărilor efectuate. Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj, poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj -Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi Sălaj, miercuri, 24 aprilie, l-au reaudiat pe Raul G. şi pe tatăl acestuia, Marinel G. Astfel, sâmbată, 20 aprilie, tânărul şi-a desfăşurat activitatea în calitate de barman la un local de alimentaţie publică din staţia CF Zalău. Pe tot parcursul zilei, potrivit explicaţiilor date de barman, acesta a încercat să facă rost de bani pentru a-şi achita datoriile către administratorul societăţii la care lucra. De asemenea, şi-a introdus puncte de joc în aparatele mecanice din bar, iar în momentul în care s-a ajuns la o sumă mare de bani pe care nu a mai putut-o recupera, s-a hotărât să însceneze o tâlhărie asupra sa.

Potrivit sursei citate, Raul G. a luat o sumă de bani din gestiunea barului şi a dat-o unei persoane de etnie rromă împreună cu telefonul său mobil, spunându-i acesteia să ardă telefonul pentru a nu fi găsit ulterior de poliţişti, astfel încât tâlhăria să pară reală. Restul sumei a fost achitată către clienţii care au câştigat la jocurile mecanice.
Reamintim că în seara zilei de sâmbătă, tânărul le-a declarat poliţiştilor că, în jurul orei 23,40, în bar au intrat trei persoane necunoscute, care i-au cerut să le introducă puncte în aparatul de joc, iar în momentul când s-a apropiat de ei, unul l-a lovit în zona capului, motiv pentru care a căzut pe un scaun, iar câteva momente şi-a pierdut cunoştinţa. Victima susţinea că, după ce şi-a revenit, a observat că în incinta barului nu mai erau cele trei persoane, iar dintr-un sertar al tejghelei a constatat lipsa sumei de 1.400 lei şi a telefonului mobil, care se aflase pe tejghea.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »