Bărbatul accidentat mortal de Gheorghe Tamba este din Zalău

Mihaela Moldovan 28 noiembrie 2012 7
Bărbatul accidentat mortal de Gheorghe Tamba este din Zalău

 

Poliţiştii au reuşit să îl identifice pe bărbatul accidentat mortal, marţi, de fostul prefect al Sălajului, Gheorghe Tamba. Victima accidentului petrecut pe drumul european E81, la intrarea în municipiul Zalău dinspre Cluj, este un zălăuan în vârstă de 65 de ani, care se plimba pe spaţiul dintre pădure şi parapeţii metalici care mărginesc carosabilul când a fost lovit de autoturismul condus de fostul prefect. Impactul frontal a fost atât de puternic, încât victima a fost proiectată în râpa din vecinătatea drumului. Echipajele ambulanţei şi a autospecialei SMURD ajunse la faţa locului au aplicat manevre de resuscitare mai bine de o jumătate de oră, însă toate eforturile medicilor de a-l readuce pe bărbat la viaţă au fost în zadar.

Accidentul a fost anunţat autorităţilor la numărul unic 112 chiar de Gheorghe Tamba, care a spus că a intrat cu maşina în parapetul lateral al drumului şi că a văzut o persoană căzută în şanţ. În urma cercetărilor făcute de poliţiştii rutieri, s-a constatat, de fapt, că bărbatul a fost accidentat mortal tocmai de maşina la volanul căreia se afla Gheorghe Tamba. Pe numele acestuia a fost deschis dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă. În acest caz, IPJ continuă cercetările pentru stabilirea exactă a cauzelor şi a împrejurărilor în care s-a produs tragedia.

Comentarii

comments

7 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. florin 28 noiembrie 2012 at 22:20 - Reply

  ba-i dumitru, ba-i gheorghe

 2. Anonim 28 noiembrie 2012 at 22:59 - Reply

  barbatul accidentat mortal se numeste BALANEAN!statea langa stadionul municipal,DUMNEZEU sa il ierte!

 3. nelu 29 noiembrie 2012 at 10:05 - Reply

  Balanean cara era maitsru la Armatura si a murit prima sotie?

 4. ana 29 noiembrie 2012 at 13:49 - Reply

  Tamba Dumitru Gheorghe

 5. Anonim 29 noiembrie 2012 at 15:07 - Reply

  Balanean (u) care statea pe strada STADIONULUI nr 12..

 6. Anonim 2 decembrie 2012 at 21:44 - Reply

  pe cat pariem ca tamba nu face puscarie pentru omor ?

 7. er 3 decembrie 2012 at 18:25 - Reply

  acest om mi-a fost vecin de peste 40 de ani, a murit din cauza unui pensionar prost care nu ar trebui sa aibe permis de conducere datorita satarii sale ,sper ca va plati scump dar numai speranta ramane pentru ca este un omor in rumania si asta stim ce inseamna,dormi in pace vecine.

Lasa un Raspuns »