Barbatul accidentat de inspectorul scolar a murit

Magazin Salajean 13 decembrie 2007 0

Barbatul accidentat grav luni de unul din inspectorii scolari adjuncti din cadrul Inspectoratului Scolar al Judetului Salaj a decedat la un spital din Cluj. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Salaj, Tincuta Dumuta, ne-a declarat ca ranile barbatului au fost atat de grave, incat cadrele medicale nu l-au putut salva, cu toate ca pacientul a fost transportat de urgenta la Cluj. Barbatul care a fost ranit grav in incidentul rutier de luni a decedat la Cluj. Din pacate, cadrele medicale nu l-au putut salva. Cum accidentul s-a produs din cauza ca victima a traversat strada prin loc nepermis si fara sa se asigure, cazul va fi solutionat fara sa se ia masuri impotriva conducatorului auto, a spus Tincuta Dumuta.

Barbatul decedat, C. Valentin, avea 52 ani si era din municipiul Sfantu Gheorghe, judetul Covasna. Victima conducea un tir si a oprit pe marginea carosabilului, in localitatea Hereclean, in jurul orei 7 dimineata. Fara sa se asigure, a traversat strada, fiind lovit in plin de autoturismul condus de inspectorul scolar adjunct Szabo Stefan, care se indrepta spre serviciu.

Ranitul a fost transportat mai intai la Spitalul de Urgenta din Zalau, apoi transferat la Clinica de Chirurgie I din Cluj, din cauza ca starea lui era deosebit de grava.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »