Bărbat lovit de tren, la Cehei

Mihaela Oprea 9 decembrie 2012 0
Bărbat lovit de tren, la Cehei

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Şimleu Silvaniei, a avut parte de un sfârşit cumplit, vineri după-amiază, după ce a fost lovit din plin de tren, la ieşirea din Staţia CF Cehei. Din primele cercetări, se pare că omul nu s-a asigurat la trecerea căii ferate, când a fost surprins de tren.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, a declarat că la data de 7 decembrie, la ora 19.45, poliţia a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că trenul Regio, care circulă pe relaţia Sărmăşag – Marghita, a accidentat mortal o persoană de sex masculin. “În urma cercetării la faţa locului s-a stabilit că la ieşirea din Staţia CF Cehei, judeţul Sălaj, trenul Regio l-a accidentat mortal pe Vasile P., de 45 de ani, din Şimleul Silvaniei, care a traversat liniile de cale fără să se asigure”, a declarat purtătorul de cuvânt.
Oamenii legii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs cumplitul accident.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »