Bani găsiţi pe stradă, restituiţi păgubitului

Mihaela Oprea 22 august 2012 2
Bani găsiţi pe stradă, restituiţi păgubitului

Un gest exemplar şi un model de urmat. Este vorba de Viorica Bălănean, în vârstă de 54 de ani, din comuna Creaca, care a dat dovadă de bun simţ şi spirit civic, după ce a găsit un portomeneu, zilele trecute, în Piaţa Agroalimentară Astralis din Zalău. Femeia a contactat persoana păgubită şi a anunţat poliţia că a găsit portmoneul în care se aflau carduri bancare, mai multe documente, precum şi suma de aproximativ 400 de lei.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Maria Cristea, a declarat că femeia este cea care s-a întâlnit cu proprietarul portmoneului şi i-a înapoiat acestuia bunurile. “O femeie în vârstă de 54 ani, din comuna Creaca, a găsit în data de 17 august, în Piaţa Agroalimentară Astralis, un portmoneu în care se aflau carduri bancare, mai multe documente, precum şi suma de aproximativ 400 de lei. Ulterior, aceasta a contactat persoana păgubită, i-a înapoiat portmoneul cu bunurile, după care a anunţat poliţia, relatând gestul său. Este un exemplu pentru întreaga societate. O felicităm pe această femeie şi ne dorim ca în fiecare zi să întâlnim astfel de cazuri”, a declarat Maria Cristea.
Femeia de 54 de ani a mărturisit că nu s-a gândit niciun moment să oprească banii, întrucât s-a pus în situaţia celui care i-a pierdut.

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Fonduri UE 22 august 2012 at 10:55 - Reply

    Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

    • Anonim 22 august 2012 at 21:56 - Reply

      aici faci publicitate nesimtitule?

Lasa un Raspuns »