Balul Balurilor 2008 si-a gasit o Miss si un Mister la API

Magazin Salajean 9 decembrie 2008 0

Balul Balurilor 2008 si-a gasit o Miss si un Mister la API

Casa de Cultura a Sindicatelor Zalau a fost vineri, 5 decembrie, gazda evenimentului Balul Balurilor 2008, unde 12 perechi formate din elevii liceelor din Zalau s-au intrecut pentru a obtine titlul de Miss si Mister.

Cuplurile au fost formate din tinerii boboci de clasa a IX-a care au castigat titlul de Miss si Mister sau de popularitate la balul bobocilor. Astfel, perechile s-au prezentat pe scena sub denumiri asemanatoare unor formatii de muzica romanesti (prima proba), dupa care au avut de intonat cate un fragment dintr-o piesa a formatiei interpretate (a doua proba). Mai apoi, spre amuzamentul publicului, tinerii au avut de raspuns la intrebari de cultura generala. Partea hazlie e evenimentului a aparut in momentul in care raspunsul dat era gresit, astfel, concurentii aveau de indeplinit sarcinile unei pedepse ca: o declaratie de dragoste facuta unei maturi, de a inventa povestea unui fir de iarba sau de a canta catelus cu parul cret in varianta de manea etc. (a treia proba). Dupa o scurta parada a Super Majoretele CNS, a urmat proba (numarul patru) de dans comun anul 2000, dupa care bobocii si-au prezentat, rand pe rand, cate patru perechi, dansul pregatit pe colajul propriu. La ultima proba, concurentii au avut de confectionat cate un cadou din materiale ca scobitori, masline, banane, agrafe, baloane, dopuri de vin si multe altele. In timp ce juriul a fost pus sa noteze echipele participante, cei prezenti in sala au putut urmari evolutia muzicala a formatiei One Step.

Rezultatele n-au intarziat sa apara, astfel, Miss si Mister la Balul Balurilor 2008 au fost castigate de Pop Madalina (Colegiul Tehnic Alesandru Papiu-Ilarian), respectiv Gherman Catalin (Colegiul Tehnic Alesandru Papiu-Ilarian), care au primit cate o diploma, un set de machiaj pentru fata si un set de parfumuri pentru baiat, de asemenea, si bijuterii. Miss si Mister Popularitate au fost Ioana Breban (Colegiul National Silvania) si Alb Vlad (Grupul Scolar Voievod Gelu). S-au acordat si premii pentru cel/cea mai sexi boboc/boboaca, cea mai buna interpretare masculina/feminin sau cel/cea mai bine imbracata boboc/boboaca. Dupa ce spectacolul Balul Balurilor 2008 a ajuns la final, atat participantii si organizatorii, cat si cei prezenti in sala au fost invitati sa continue distractia intr-un club din oras.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »