Baimarean acuzat ca a vandut droguri mai multor salajeni

Magazin Salajean 16 mai 2012 0

Baimarean acuzat ca a vandut droguri mai multor salajeniUn tanar in varsta de 25 de ani, din Baia Mare, care a comercializat in mod repetat, in ultimii doi ani, droguri de risc, respectiv canabis, mai multor persoane din judetele Salaj si Maramures, a fost prins intr-o actiune desfasurata luni de politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Maramures, sub coordonarea procurorului Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Biroul Teritorial Maramures. Oamenii legii au efectuat doua perchezitii domiciliare pe raza localitatilor Baia Mare si Baita, intr-o cauza privind traficul si consumul de droguri de risc.

Invinuitul in cauza este A.R.B., de 25 de ani, din Baia Mare, care a comercializat, in mod repetat, intre anii 2010-2012, droguri de risc, respectiv canabis. Tanarul a vandut droguri unui cerc mai larg de consumatori, de pe raza judetelor Maramures si Salaj, dintre care politistii au identificat peste 15 persoane, printre acestea aflandu-se si minori.

Cu ocazia perchezitiilor domiciliare s-au gasit aproximativ 10 grame muguri de canabis, cantitate care a fost ridicata in vederea cercetarilor. La perchezitii a participat si un caine antrenat in depistarea drogurilor, care apartine echipajului canin al Directiei Regionale pentru Accize si Operatiuni Vamale Cluj.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de droguri de risc. Procurorul DIICOT

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »