Baie de sânge la Zilele Fildului de Jos

Magazin Salajean 17 mai 2011 0

Baie de sânge la Zilele Fildului de Jos

Aproximativ 25 de persoane de etnie romă s-au luat duminică la bătaie, în toiul sărbătorii ocazionate Zilelor comunei Fildu de Jos. Ameţiţi de alcool, scandalagiii şi-au împărţit pumni şi şi-au adus injurii, până când în mijlocul lor au intervenit oamenii legii.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Maria Cristea, ne-a declarat că o persoană a sesizat Dispeceratul Poliţiei, duminică, în jurul orei 19, la numărul unic de urgenţă 112, pentru a anunţa o altercaţie izbucnită în comuna Fildu de Jos între două grupuri de romi. Din primele cercetări, rezultă că aproximativ 25 de persoane de etnie romă din Fildu de Jos şi Almaşu, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, au provocat scandal. La faţa locului au intervenit imediat poliţiştii Postului de Poliţie din localitate, care au aplanat conflictul, a declarat purtătorul de cuvânt. În urma conflictului, doi bărbaţi şi o femeie au fost răniţi, ulterior fiind transportaţi la Spitalul din Huedin, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Potrivit sursei citate anterior, în continuare se fac cercetări pentru a se stabili identitatea persoanelor care au provocat şi care au participat la scandal, urmând a se lua măsurile ce se impun.

Inclusiv jandarmii au fost puşi pe drumuri să intervină în aplanarea conflictului, însă, până la intervenţia lor, cele două grupuri de romi au fost potolite de către poliţişti.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »