Băgat în spital de un căruţaş neatent

Mihaela Oprea 19 septembrie 2012 3
Băgat în spital de un căruţaş neatent

Un jibouan în vârstă de 40 de ani este cercetat penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, după ce marţi a lovit cu căruţa pe care o conducea un pieton.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, a declarat că accidentul s-a petrecut pe strada Stejarului din Jibou, când Ludovic L., de 40 de ani, din oraş, în timp ce conducea o căruţă în care se aflau Anişoara R., de 32 de ani, şi Darius L., de 18 ani, ambii din Jibou, l-a acroşat pe Dan L., de 34 de ani, din localitate, care se deplasa pe partea dreaptă a drumului în direcţia de mers. Ulterior, bărbatul de 40 de ani a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei, fiind identificat de poliţişti la scurt timp”, a declarat purtătorul de cuvânt.
Potrivit sursei citate, în urma impactului a rezultat rănirea gravă a pietonului, ulterior fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
Pe numele căruţaşului, oamenii legii au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Comentarii

comments

3 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. jibouan 20 septembrie 2012 at 07:21 - Reply

    cacati de tigani care sunt ca ne au invadat orasul de nu mai poti sa iti lasi copii singuri afara ,niste animale

  2. Anonim 20 septembrie 2012 at 08:19 - Reply

    nu io luat si permisu ? calului

  3. Tulai 20 septembrie 2012 at 08:47 - Reply

    no amu di ce nu le-o dat pace,ca-s tare multi,si-apoi daca vreu sa se rareasca ei intre ei apoi chiar ca nu-i bai !

Lasa un Raspuns »