Bătrână de 80 de ani, spulberată de maşină

Magazin Salajean 21 martie 2011 0

Bătrână de 80 de ani, spulberată de maşină

O femeie în vârstă de 80 de ani, din comuna Băbeni, a ajuns săptămâna trecută la spital, după ce a fost lovită de o maşină în timp ce traversa strada. Şoferul s-a ales cu dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Maria Cristea, vârstnica a traversat strada prin loc nepermis şi fără să se asigure. Evenimentul a avut loc în cursul zilei de joi, când un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Zalha, în timp ce conducea autoturismul pe raza localităţii Ciocmani, a accidentat grav o femeie în vârstă de 80 de ani, din comuna Băbeni, care traversa strada prin loc nepermis şi fără să se asigure, a declarat Cristea.

Femeia a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare. Pe numele bărbatului poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută de articolul 184 Cod Penal.

Clujean prins la furat de lemne în Sălaj

Un clujean în vârstă de 64 de ani s-a ales, la finele săptămânii trecute, cu dosar de cercetare penală pentru săvârşirea de infracţiuni silvice, după ce a fost identificat de poliţiştii sălăjeni că a tăiat şi sustras material lemons dintr-o pădure din judeţul Sălaj, cauzând un prejudiciu de aproximativ 600 de lei. Conform informaţiilor furnizate de Biroul de Presă al Poliţiei Sălaj, prejudiciul nu a fost recuperat. În urma activităţilor specifice desfăşurate în perioada 16-18 martie, poliţiştii Postului de Poliţie Cuzăplac au identificat pe raza localităţii Tămaşa un bărbat de 64 de ani, din judeţul Cluj, autorul unui furt de material lemnos comis în cursul zilei de 12 martie. Poliţiştii nu au recuperat prejudiciul cauzat, se arată în informaţia de presă.

Pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare pentru săvârşirea infracţiunii de tăiere, rupere, distrugere, degradare ori scoaterea din rădăcini, fără drept, de arbori, puieţi sau lăstari din fondul forestier naţional şi din vegetaţia forestieră situată pe terenuri din afara acestuia, indiferent de forma de proprietate şi a infracţiunii de furt de arbori doborâţi sau rupţi de fenomene naturale ori de arbori, puieţi sau lăstari care au fost tăiaţi ori scoşi din rădăcini, din păduri, etc., fapte prevăzute de articolul 108, respectiv 110 din Legea 46/2008, privind Codul Silvic.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »