Avansări în grad şi diplome de excelenţă, de Ziua Poliţiei Române

Flavia Pintea 25 martie 2013 2
Avansări în grad şi diplome de excelenţă, de Ziua Poliţiei Române

VIDEO

Diplome, plachete, cupe şi avansări în grad au fost elementele ce au compus tabloul Zilei Poliţiei Române, sărbătorită luni, 25 martie, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj. Alături de cadrele IPJ Sălaj, la şedinţa festivă, au fost prezente şi oficialităţile locale şi judeţene. Imediat după intonarea imnului naţional, prefectul judeţului Sălaj, Ionel Ciunt, a transmis mesajul de felicitare al ministrului Afacerilor Interne, Radu Stroe. Despre cei 191 de ani de istorie şi tradiţie a Poliţiei Române a vorbit Dănuţ Pop de la Arhivele Naţionale.

Printre oficialii prezenţi la eveniment, s-au numărat: preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj,Tiberiu Marc, primarul municipiului Zalău, Radu Căpîlnaşiu, şi preşedintele ATOP, Dan Ghiurco, care au ţinut să-i felicite pe poliţiştii sălăjeni pentru activitatea desfăşurată de-a lungul anilor.
“Până la urmă această zi este, în primul rând, ziua în care instituţia în care lucraţi se identifică cu ceva anume. În viaţa fiecărei instituţii există elemente de identitate la care fiecare dintre noi, până la urmă, ţinem. Chiar dacă astăzi sunt câteva lucruri mărunte şi poate în opinia unora ar putea să fie trecute cu vederea, atenţii de genul diplomelor, plachetelor fac parte din cultura organizaţională şi ţin de modul de stimulare a celor merituoşi. Nu mai vorbesc de avansările în grad la termen sau înainte de termen, care sunt în viaţa unui militar momente importante. Vreau să vă mulţumesc pentru întelegerea pe care o arătaţi, de multe ori, pentru faptul că reuşiţi prin schimbări minore să  câştigaţi în încredere şi în identitate”, a menţionat Tiberiu Marc.
În cadrul şedinţei festive de luni, au fost acordate plachete şi diplome de excelenţă, din partea Corpului Naţional al Poliţiştilor, unui număr de 15 poliţişti pentru activităţi deosebite derulate de-a lungul anului.
Cu ocazia Zilei Poliţiei Române, 46 de lucrători ai IPJ Sălaj au fost avansaţi în grad, 22 de ofiţeri şi 26 de agenţi de poliţie, din care doi ofiţeri şi un agent au fost avansaţi înainte de împlinirea stagiului minim.
Un exerciţiu demonstrativ al tehnicii de luptă a încheiat seria manifestărilor organizate luni, la sediul IPJ Sălaj, cu prilejul Zilei Poliţiei Române.

 

 

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 26 martie 2013 at 08:59 - Reply

    MILITIENII DRA ATATA STIU AVANSARI, DIPLOME SI BILANTURI.

  2. Anonim 27 martie 2013 at 20:46 - Reply

    cred ca cel care a editat articolul este militian =politist deoarece nu stie sa numere.la el 22 de ofiteri + 26 de agenti =46 de lucratori.Doamne mare-i dradina ta….???

Lasa un Raspuns »