Avansari in grad, diplome si premii in bani – de Ziua Politiei Romane

Magazin Salajean 26 martie 2010 0

Avansari in grad, diplome si premii in bani - de Ziua Politiei Romane

Cu ocazia Zilei Politiei Romane, in data de 25 martie, la sediul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Salaj, a avut loc sedinta festiva organizata pentru felicitarea si premierea politistilor cu rezultate bune obtinute in activitatea profesionala. La manifestare au participat comisarul sef Iosif Ghiurca, inspectorul sef al IPJ Salaj, Alexandru Vegh, prefectul judetului Salaj, Tiberiu Marc, presedintele Consiliului Judetean Salaj, Radu Capilnasiu, primarul municipiului Zalau, precum si alti reprezentanti ai institutiilor judetene, si binenteles, politistii salajeni.

Manifestarile au debutat cu citirea mesajelor de felicitare din partea premierului Emil Boc si a ministrului Vasile Blaga, Ministrul Administratiei si Internelor, de catre prefectul Vegh Alexandru, si din partea Inspectorului General al Politiei romane, Petre Toba, de catre comisarul sef Iosif Ghiurca.

In continuare, comisarul sef Cosmin Vlaic, seful Serviciului de Resurse Umane din cadrul IPJ Salaj, i-a prezentat pe cei 119 politistii avansati in grad. Dintre acestia, 110 politisti au fost avansati in grad la termen (25 de ofiteri si 85 de agenti), in timp ce noua politisti au fost avansati in grad inaintea implinirii stagiului minim in grad (patru ofiteri si cinci agenti).

Cu prilejul festivitatii, comisarul Grigore Groza, din cadrul Corpului Teritorial al Politistilor, a oferit 12 premii in bani, 15 diplome de excelenta si cinci plachete politistilor care au avut rezultate deosebite in activitatea prefesionala. Si comisarul sef Gabriel Terhes, din cadrul Biroului Teritorial Salaj al Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual, a premiat castigatorii la minifotbal, tenis de masa si skandenberg, competitii desfasurate in perioada 26 februarie-19 martie. In final, cei prezenti au avut parte si de o masa festiva oferita de IPJ Salaj.

Tot cu aceasta ocazie, politistii au prezentat invitatilor noile masini Dacia Logan MCV, dotate cu aparate radar performante. Opt masini au fost distribuite judetului Salaj, care incepand, de astazi, vor fi scoase in trafic de politisti, pentru depistarea soferilor care incalca regulile de circulatie pe drumurile Salajului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »