Autoturism in flacari pe bulevard

Magazin Salajean 21 ianuarie 2011 0

Autoturism in flacari pe bulevard

Un autoturism taxi a luat foc din senin, ieri dimineata, in timp ce soferul astepta culoarea verde la semaforul din intersectia din zona Scala. Din nefericire, pagubele suferite vor fi achitate din buzunarul proprietarului, din cauza ca masina nu era asigurata. Ghinionul pare ca l-a urmarit pe sofer, in urma cu cateva luni, acesta fiind implicat, in timp ce conducea acelasi autoturism, intr-un accident de circulatie pe bulevardul Mihai Viteazul.

In timp ce astepta la semafor in intersectia bulevardului Mihai Viteazul cu strada Simion Barnutiu – zona Scala, soferul unui autoturism taxi s-a trezit ca motorul masinii a luat foc. Reusind sa iasa din autoturism inainte ca masina sa fie cuprinsa de flacari, barbatul in varsta de 56 de ani, din municipiu, a solicitat ajutorul autoritatilor.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum al judetului Salaj, lt. Lucian Jacodi, a declarat ca incendiul a izbucnit, cel mai probabil, de la un scurtcircuit electric la motor. Detasamentul de pompieri Zalau a fost solicitat, joi dimineata, in jurul orei 10, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism taxi, aflat pe bulevardul Mihai Viteazul din municipiu. Ajunsi la fata locului, pompierii militari au stins rapid incendiul, insa au ars cabluri, conductori electrici si 90 la suta din instalatiile motorului, a declarat purtatorul de cuvant.

Soferul masinii sustine ca nu a mai avut probleme tehnice la masina si ca intentiona sa incheie o asigurare Casco. Din fericire, nu au fost victime. In masina se afla doar conducatorul auto, care se indrepta spre a onora comanda unui client.

In urma cu patru luni, acelasi sofer de taxi a mai fost implicat intr-un accident de circulatie in municipiu, in urma caruia a fost grav ranit. Evenimentul rutier s-a petrecut tot pe bulevardul Mihai Viteazul, cand soferul unui autoturism a intrat in coliziune cu masina taxi in care se aflau trei clienti. In urma impactului violent, pompierii militari au fost nevoiti sa taie usa taxiului pentru scoaterea soferului dintre fiarele contorsionate ale masinii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »