Autoturism în flăcări pe strada Sfânta Vineri

Magazin Salajean 19 aprilie 2011 0

Autoturism în flăcări pe strada Sfânta VineriUn bărbat în vârstă de 42 de ani, din localitatea Racâş, s-a trezit cu autoturismul în flăcări, luni dimineaţă, în timp ce conducea pe strada Sfânta Vineri din municipiu. În momentul izbucnirii incendiului, bărbatul se afla în maşină împreună cu fiul său. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime.

Mă îndreptam spre supermarket când am văzut că iese fum de la motor. Am oprit imediat şi am încercat să sting flăcările de sub capotă cu extinctorul. Un alt şofer mi-a sărit în ajutor, însă nu am reuşit să stingem focul. Ultima soluţie: am sunat la pompieri, ne-a spus şoferul autoturismului incendiat.

În scurt timp, la faţa locului a ajuns un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Zalău, reuşind să stingă operativ flăcările. Din primele cercetări, incendiul a izbucnit de la o defecţiune tehnică la motor.

Autoturismul nu avea asigurare CASCO, astfel încât posibilele reparaţii vor trebui suportate din buzunarul bărbatului din Racâş. Acesta susţine că nu a mai avut probleme cu maşina până la incidentul de ieri.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »