Autotren avariat într-un incident rutier, la Sutor

magazinsalajean 3 iulie 2012 0
Autotren avariat într-un incident rutier, la Sutor

Zeci de litri de motorină s-au revărsat, luni după-amiază, pe drumul E 81, pe raza localităţii Sutor, după ce şoferul unui autoturism a intrat cu maşina într-un autotren. La faţa locului au fost solicitaţi să intervină pompierii pentru curăţarea carosabilului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” al judeţului Sălaj, Lucian Jacodi, a declarat că incidentul s-a produs luni, în jurul orei 15. “Garda de intervenţie Hida a fost solicitată pentru a sabla o porţiune de carosabil pe drumul E 81, pe raza localităţii Sutor, în urma unui accident rutier, în care rezervorul de combustibil al unui autotren s-a spart. Pompierii militari ajunşi la faţa locului au acţionat cu jeturi compacte de apă pentru îndepărtarea peliculei de motorină de pe carosabil care se întinsese pe aproximativ 100 de metri”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Se pare că incidentul a avut loc când şoferul autotrenului a încercat să evite impactul cu un autoturism condus de un cetăţean maghiar. Din fericire, nu au fost victime urmare accidentului de circulaţie, doar avarii la autovehicule.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »