Autocisternă răsturnată la Cizer

Mihaela Moldovan 21 iulie 2012 1
Autocisternă răsturnată la Cizer

Video: Autocisternă răsturnată la Cizer

O autocisternă încărcată cu bitum s-a răsturnat, sâmbătă, pe drumul care face legătura între satele Cizer şi Vânători (pe raza localităţii Cizer, n.r.), pentru scoaterea conducătorului auto dintre fiarele contorsionate fiind nevoie de intervenţia echipajelor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Porolissum” Sălaj. Purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj, Lucian Jacodi, ne-a declarat că şoferul este în vârstă de 22 de ani, la faţa locului fiind prezente o ambulanţă SMURD, o autospecială cu apă şi spumă şi una pentru descarcerare grea. Autocisterna s-a răsturnat pe carosabil, astfel că traficul rutier a trebuit deviat pentru şase ore pe rută ocolitoare: (Vânâtori – Buciumi – Românaşi, n.r.).
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, ne-a spus că, deşi din autocisternă s-a scurs bitum, acesta a ajuns doar în afara părţii caroabile. De asemenea, potrivit sursei citate, la faţa locului nu a fost pericol de incendiu/explozie, bitumul nefiind o substanţă uşor inflamabilă. Pentru repunerea autocisternei pe roţi s-a solicitat un utilaj de mare tonaj, de la Cluj, operaţia fiind una destul de dificilă, dat fiind că mai întâi trebuie mutată toată încărcătura de bitum într-un alt autovehicul.
În acest caz, IPJ Sălaj a demarat o anchetă pentru stabilirea exactă a cauzelor şi a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.
Mihaela Moldovan

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Ionut 22 iulie 2012 at 12:09 - Reply

    Faina poza! De unde o aveti?

Lasa un Raspuns »