Au vrut să fure o pădure întreagă

Mihaela Oprea 28 ianuarie 2013 4
Au vrut să fure o pădure întreagă

Doi tineri în vârstă de 22 şi 27 de ani, ambii din Pustă, sunt cercetaţi penal pentru săvârşirea infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de material lemnos, după ce au fost prinşi, duminică după-amiază, că au sustras aproximativ 100 de arbori dintr-o pădure de lângă localitatea Bilghezd.
Potrivit informaţiilor furnizate de IPJ Sălaj, poliţiştii din Şimleu Silvaniei şi cei din Nuşfalău au fost sesizaţi de către o persoană din localitatea Bilghez că mai multe persoane taie arbori din padurea UP 4 Doh, care aparţine localităţii Bilghezd. “La faţa locului, poliţiştii i-au găsit pe K. Sandor, de 27 de ani, şi Florin L., de 22 de ani, ambii din Pustă, care tăiaseră fără drept aproape 100 de arbori de esenţă Carpen, cauzând un prejudiciu de aproximativ 800 de lei. Lemnele au fost confiscate şi predate Primăriei Nuşfalău”, a declarat Tincuţa Dumuţa.
Potrivit sursei citate, poliţiştii au întocmit pe numele celor doi săteni actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru tăiere ilegală şi furt de material lemons.

Comentarii

comments

4 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Anonim 29 ianuarie 2013 at 11:15 - Reply

  Sper ca le-au confiscat si sculele de taiere, caruta si cai cu ajutorul carora au produs acest prejudiciu, daca nu de maine o iau de la capat cu toate dosarele penale cu tot.

 2. Anonim 29 ianuarie 2013 at 12:41 - Reply

  Bine ca de la Patriciu, Becali, Nastase, parlamentarii puscariabili, care au devalizat tara in 23 ani, nu li se confisca nimic. Romania rusinea Europei!

 3. doi 29 ianuarie 2013 at 17:43 - Reply

  …iar in Notig se fura cu acceptul padurarului pe rupte!

 4. anonim 2 februarie 2013 at 14:20 - Reply

  dar fosti politai cat lemn sustrag din tot judetul pentruca iei iau toate parchetele

Lasa un Raspuns »