Au prădat colibele ciobanilor

Mihaela Oprea 20 septembrie 2012 1
Au prădat colibele ciobanilor

La câteva zile de când au prins doi minori că au furat bunuri dintr-un autoturism parcat pe o stradă din municipiu, poliţiştii sălăjeni au întocmit ieri actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru furt în cazul altor doi minori.
Potrivit unei informaţii de presă remisă de IPJ Sălaj, poliţişti i-au identificat pe Marius L., de 16 ani, din Păuşa, şi Vlad F., de 13 ani, din Sântă Mărie, că în data de 16 septembrie, fiind în trecere prin localitatea Cuzăplac, au sustras mai multe bunuri printre care un telefon mobil, patru lanterne şi un aparat de radio din colibele situate pe păşunea sătească.
Urmare cercetărilor efectuate, oamenii legii au recuperat bunurile furate şi le-au predat păgubiţilor. Pe numele celor doi minori au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru furt. Minorul de 13 ani nu va răspunde penal în faţa legii, în timp ce adolescentul de 16 ani riscă jumătate din pedeapsa prevăzută de lege la infracţiunea de furt, minimul fiind închisoarea pentru 3 ani.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. gigi 20 septembrie 2012 at 17:11 - Reply

    Se mai si lucreaza in politia romana, totusi se vede deja eficienta posturilor de politie, cand erau sectiile nu vedeai un politist pe sate, doar la evenimente, dar acuma este altfel, ne simtim in siguranta politistii sunt printre noi, este mult mai bine, numai de bine si la multi hoti prinsi!!! felicitari celor de mai sus care i-au prins!!!!!

Lasa un Raspuns »