Au intrat cu căruţa într-o maşină parcată

Magazin Salajean 23 iunie 2011 0

Au intrat cu căruţa într-o maşină parcată

Doi bărbaţi în vârstă de 40 şi 51 de ani, din localitatea Racâş, au ajuns cu răni grave în spital marţi după-amiază, după ce căruţa în care se aflau a intrat într-un autoturism parcat pe marginea drumului. Din cele relatate de către bărbaţi poliţiştilor, calul aflat în faţa atelajului s-a speriat, intrând în maşina parcată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, accidentul s-a produs în jurul orei 12, pe drumul din localitatea Racâş, comuna Hida. Ioan S. în vârstă de 40 de ani se afla în căruţa încărcată cu fânaţ când, la un moment dat, calul care o tracta s-a speriat şi a intrat într-un autoturism marca Opel parcat pe podeţul din faţa unui imobil din localitate, a precizat purtătorul de cuvânt. În urma impactului, bărbatul de 40 de ani şi un consătean de-al său, în vârstă de 51 de ani, care se afla în căruţă, au fost grav accidentaţi.

Bărbaţii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău pentru îngrijiri medicale.

Cel care conducea căruţa prezenta traumatism cranio-cerebral minor, fractură la palma dreaptă şi escoriaţii multiple la nivelul corpului. A fost stabilizat hemodinamic şi respirator şi internat la Secţia de Chirurgie Plastică, unde va mai rămâne sub supraveghere medicală. Bărbatul în vârstă de 51 de ani prezenta fractură de oase gambă. Acesta a fost tratat în Urgenţă, refuzând internarea în ciuda recomandărilor medicilor.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »