Au furat aproape 700 de litri de pălincă

Mihaela Oprea 5 decembrie 2012 0
Au furat aproape 700 de litri de pălincă

Doi tineri din localitatea Ban, comuna Bănişor, şi unul din Tusa, comuna Sîg, sunt suspectaţi că au sustrat aproape 700 de litri de pălincă din gospodăria unui localnic din Ban. Cei trei au fost identificaţi de oamenii legii în cursul zilei de luni, fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, a declarat că păgubitul a depus o plângere la poliţie în data de 1 decembrie, relatând faptul că i-au fost sustrase mai multe bunuri din gospodărie. “În urma cercetărilor au fost identificate trei persoane din localităţile Ban şi Tusa, ca fiind suspecte că în cursul lunii noiembrie au sustrat 680 de litri de pălincă şi mai multe bunuri din gospodăria unui localnic din Ban. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz”, a declarat purtătorul de cuvânt.
Potrivit sursei citate, în urma cercetărilor, oamenii legii au recuperat o parte din prejudiciu, respectiv 450 de litri de pălincă. Casa unde a avut loc furtul este în renovare, fiind temporar locuită.
Până la această dată, păgubitul susţine că a primit doar 85 de litri din sutele de litri de pălincă furaţi din gospodărie. Din spusele localnicilor, se pare că autorii furtului, doi adolescenţi de 17 ani şi un tânăr de 23 de ani, au mai comis furturi în localităţile din cele două comune. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, aceştia riscă să ajungă în spatele gratiilor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »